Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Maatwerk Massarbeit

Maatwerk Massarbeit

Voor de zomer zijn we uitgenodigd om aan de expositie 'Prelude' deel te nemen. Dit is een deeltentoonstelling van 'Maatwerk Massarbeit' in het DAM (Deutsche Architektur Museum) in Frankfurt. In de hoofdtentoonstelling zijn de gevestigde namen aan het woord, wij maken onderdeel uit van de visie richting de toekomst. Daarvoor hebben ze 33 jonge veelbelovende architecten uit Vlaanderen en Nederland uitgenodigd. Op 7 en 8 oktober hebben we een prachtige opening gehad, de tentoonstelling loopt tot 12 februari 2017. Voor deze expositie heeft Werkstatt een 'Object of Desire' gemaakt.

Maatwerk Massarbeit
Centrum Duurzaam ROC Friese Poort op bezoek bij kalkhennephuis

Centrum Duurzaam ROC Friese Poort op bezoek bij kalkhennephuis

Eindhoven Eight - Dutch Design Week 2016

Eindhoven Eight - Dutch Design Week 2016