Verbouwing jaren 30 woonhuis

Deze woning uit 1930 in Amsterdam Zuid heeft de status van gemeentelijk monument. Vanwege deze status en de uitzonderlijke kwaliteiten van de woning wordt voorzichtig omgesprongen met deze renovatie. We hebben enkele subtiele ingrepen gedaan om meer daglicht in het hart van de woning te krijgen, door het toevoegen van een dakraam en opening in de onderliggende vloer. Intern is de plattegrond aangepast waardoor deze ruimtelijker wordt. 
Werkstatt heeft de renovatie tot in de kleinste details uitgewerkt en tevens het meubilair ontworpen.

Credits:
Programma: woonhuis
Locatie: Amsterdam Zuid
Tijdlijn: 2015 - nu
Project team: Raoul Vleugels, Niels Groeneveld

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more